Rospot tegen Kanker – 2GL1

2GL1 was overeen gekomen dat ze iets op touw wilden zetten voor het goede doel ‘Kom op Tegen Kanker’, om zo mensen te kunnen steunen die met deze vreselijke ziekte geconfronteerd werden en ze niet alleen een hart onder de riem te steken maar ook een centje.
Ze besloten een rospot in de klas te zetten, waarin ze al hun rosse centjes (5, 2 & 1 eurocent) konden verzamelen. Al snel bleek één rospot te weinig, en wanneer we na een tweede rospot en enkele brooddozen terug met plaatsgebrek geconfronteerd werden, besloot de klas om de actie open te trekken naar de rest van de school.
Zo gezegd zo gedaan en dus staat er sinds de krokusvakantie in de driehoek van het college een grote blauwe vuilbak waarin alle leerlingen en collega’s hun extra centjes kwijt kunnen. We zijn erg benieuwd naar het totaal van alle rosse centjes dat we op het einde van dit jaar bijeen hebben gekregen, met dank aan alle gulle schenkers!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *